Zarzo

Op 20 januari 2013 werden de deuren officieel geopend van restaurant Zarzo.

 

Voor Eindhoven een nieuw en in zijn vorm een bijzonder restaurant dat wordt gerund door Adrian Zarzo; ‘Talentvolste sommelier van het jaar’ (verkozen door restaurantgids GaultMillau) en ‘Beste jonge kok van Europa’.

De kaart vormt een combinatie van Spaanse en Nederlandse streekgerechten met daarbij een diversiteit aan bijpassende wijnen. Aan het interieur, vormgeving, de kaart en de beleving naar de klant is enorm veel aandacht besteed.

Voor Adrian Zarzo gaat een droom in vervulling. Samen met zijn Spaanse vader en Nederlandse moeder groeide hij op in een klein Spaans dorpje vlakbij Valencia. Terug in Nederland volgde hij van stageplaats De Luytervelde zijn pad via Prinses Juliana in Valkenburg naar De Hoefslag in Bosch en Duin en maakte zijn opleidingstraject af bij Cees Helder van Parkheuvel.

Daarop volgend Can Fabes in Barcelona en kreeg hij de kans om aan de slag te gaan bij De Librije als Sous Chef  in de keuken. Vervolgens maakte hij deel uit van de brigade van Thérèse Boer als sommelier. Daarna werd hij hoofdsommelier bij François Geurds van restaurant FG in Rotterdam.

Al deze ervaringen worden nu samengebracht bij restaurant Zarzo. Het restaurant beschikt over twee verdiepingen en de mogelijkheid om de gasten ook buiten te serveren.

 

Zarzo heeft een capaciteit van zeventig couverts en tevens kunnen gasten een goed glas wijn in de lounge nuttigen.

Típico Zarzo

In combinatie met uitstekend afgestemde wijnen, is Zarzo bij uitstek the place to be voor zowel een succesvolle zakenlunch als een sfeervol diner.

 

Ervaar, proef en geniet.

Meer informatie:

 

Contactgegevens:

zarzo.nl

 

Randy Bouwen

wijnen@zarzo.nl