NTS Botech

Productie van hoog nauwkeurige frames, complete geleidingssystemen en granieten precisie-onderdelen

NTS Botech is een high-tech bedrijf, dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, fabricage en assemblage van uiterst nauwkeurige machinecomponenten en samenstellingen. We hebben meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van fabriceren en samenstellen van producten uit (natuurlijk) graniet, metaal, vezelversterkte materialen, keramiek en combinaties hiervan.

NTS Botech is hiertoe compleet uitgerust met een uitgebreid machinepark, waaronder een aantal grote moderne CNC-bewerkingscentra voor een grote range aan producten. Werkstukafmetingen kunnen variëren van klein tot wel 2,5 x 7 meter uit één stuk!

 

In vier geconditioneerde productie- en assemblageruimtes wordt de laatste fase van het productieproces uitgevoerd. Met behulp van elektronische waterpassen, autocollimatoren, laserinterferometers en coördinatenmeetmachines wordt de gewenste nauwkeurigheid gegarandeerd. Op deze manier kunnen vlakheidstoleranties tot wel 0,001 mm per m2 bereikt worden.

 

De producten en systemen die NTS Botech ontwerpt en fabriceert, vinden hun toepassing in allerlei gebieden waar nauwkeurigheid en stabiliteit gevraagd zijn. In combinatie met de toepassing van luchtlager-technologie is het bovendien mogelijk zeer nauwkeurige en wrijvingsloze geleidingen te ontwikkelen.

Onze producten worden ingezet in allerlei markten, zoals de halfgeleiderindustrie, machinebouw en industriële meettechniek.

 

Productie van hoog nauwkeurige frames, complete geleidingssystemen en granieten precisie-onderdelen!

NTS Botech levert totaaloplossingen op het gebied van grote en stabiele nauwkeurige machineframes, samenstellingen en onderdelen.

NTS Botech is your solid support bij het ontwerpen, fabriceren en samenstellen, van prototype tot serie.

 

NTS Botech is your solid support voor granieten precisie onderdelen, grote nauwkeurige metaaldelen en samenstellingen.

 

Meer informatie:

 

Contactgegevens: