KMWE

Wij ontwikkelen en leveren een grote variatie aan zeer complexe, functioneel kritische componenten en hoogwaardig (cleanroom) geassembleerde mechatronische modules aan diverse veeleisende klanten. Geen grote volumes, maar ingenieus maatwerk (high mix, low volume, high complexity). Tevens ondersteunen we onze klanten in diverse projecten en zijn we in steeds grotere mate verantwoordelijk voor de totale productlevenscyclus: design, engineering, prototyping en testen, productie en nazorg. De medische sector, de halfgeleider industrie, industriële automatisering en luchtvaartindustrie zijn de markten waarin wij actief zijn.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, ook wel Brainport regio genoemd. Brainport staat bekend als hét technologisch hart van de High Tech Industrie van Nederland en is één van de meest innovatieve regio’s van Europa. 

Vanaf de oprichting in 1955 zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler met vestigingen en partnerships in Nederland, Maleisië, India, Turkije en salesvertegenwoordigers voor UK, Ierland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ons bedrijf telt intussen meer dan 550 gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers.

 

Always on the cutting edge of Excellence

Mogelijke opdracht

Een docent kan bijvoorbeeld over de dag heen met een paar medewerkers meelopen en een proces volgen van een stuk metaal tot een eindproduct. Op deze manier kan hij helder krijgen welke soort banen/werkzaamheden er allemaal in de techniek zijn. Een opdracht zou kunnen zijn om een PowerPoint te maken van de diverse stappen met foto’s e.d. Dit kunnen we dan gaan gebruiken bij de jaarlijkse Tech events. We hebben verouderde foto’s van het proces (van werkvoorbereiding tot eindproduct). Dit moet actueler gemaakt worden.

 

Meer informatie: 

 

Contactgegevens: 

http://kmwe.com/

 

Susanne Evers en Johan Hurkx

s.evers@kmwe.com