BAETSEN GROEP

Welkom bij de Baetsen-Groep! Of u nu een bedrijf, gemeentelijke overheid of particulier bent, wij zijn u graag van dienst! Uw wensen en vraagstukken op het gebied van afvalverwerking en recycling, transport, kraanverhuur, containers, bouwstoffen, grond- en sloopwerken verdienen een passende oplossing, en het is ons doel deze aan u te bieden.

Baetsen is uw oplossing op het gebied van afvalverwerking en recycling, transport, kraanverhuur, containers, bouwstoffen, grond- en sloopwerken. Uw vraagstuk of vraag is onze uitdaging. Wij gaan dan ook pas naar huis als u tevreden bent! 

Baetsen-Groep

Baetsen kent korte lijnen. We nemen snel beslissingen zodat we onze tijd en aandacht kunnen besteden aan datgene wat we het belangrijkst vinden: u! Met de professionele, proactieve inzet van ruim 250 medewerkers staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor u klaar en zijn we uw toegewijde partner in business!

We werken met oog en hart voor onze klant en onze omgeving.Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in ons vaandel. Cradle to cradle, groen ondernemen en een beter milieu zijn begrippen die bij ons centraal staan.

De Baetsen-Groep is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een onderneming van formaat. We beschikken over meer dan 150 trekkende eenheden bij onze diverse bedrijven en bieden een unieke combinatie van diensten. Dit combineren we met een uitstekende kwaliteit van zowel onze medewerkers als al ons materieel. Voor alles op het gebied van transport, kraanverhuur, containers, recycling, bouwstoffen, grond- en sloopwerken kunt u bij ons terecht.

Voor bedrijven, gemeenten en particulieren, of u nu veel of weinig nodig heeft: Baetsen helpt en brengt u verder.

 

Waar vindt u ons?

Onze basis ligt in Brabant met vestigingen in Veldhoven, Son en daarnaast een vestiging in het Limburgse Echt. Maar: kunt ons overal tegenkomen. Onze locaties liggen centraal tussen de Randstad, de Rotterdamse en Antwerpse haven en het Ruhrgebied. Op uw verzoek kunnen we onderweg uw materialen overslaan, assembleren, monteren en/of reinigen. U kunt dus rekenen op onze diensten in binnen- en buitenland. En waar nodig kunnen wij, eveneens in binnen- én buitenland, rekenen op ondersteuning van onze betrouwbare partners.

De reden dat Baetsen-groep meedoen aan de Meet & Greet is om vmbo-studenten te enthousiasmeren voor transport, logistiek en techniek. Afhankelijk van de tijd die je als docent te besteden hebt, zou een mogelijke opdracht kunnen zijn; een spetterend, voor vmbo-studenten aansprekend promotiefilmpje voor techniek en transport (bij Baetsen) of een interactieve quiz over de verschillende beroepen binnen Baetsen. Uiteraard staan wij open voor andere ideeën.

 

Meer informatie

 

Contactgegevens

www.baetsen.com

 

Marieke kleine Kalvenhaar

m.kalvenhaar@baetsen.com